S skupnimi močmi dosegamo izjemne rezultate.

07 4810 100  07 4810 200

 • 11 let
  delovanja

   

  Podjetje je bilo ustanovljeno v letu 2008 z oddelitvijo dela proizvodnega programa kabelskih navijalcev podjetja RESISTEC UPR d. o. o. & CO. k. d. Ta del proizvodnje kabelskih navijalcev je bil preseljen na lokacijo proizvodnje v Kostanjevico na Krki.

   
 • 200 zaposlenih
  v podjetju

   

  Danes podjetje zaposluje okoli 170 delavcev, kar pomeni, da se je število v desetih letih več kot podvojilo. Večina delavcev je zaposlenih neposredno v proizvodnem procesu (več kot 90 %), v podpori proizvodnemu procesu je zaposlenih le 12 delavcev.

   
 • MIO
  navijalcev

   

  Letno je v podjetju ATHOS Elektrosistemi proizvedeno okoli 3 MIO kabelskih in cevnih navijalcev.

  Naše izdelke dobavljamo v Evropo kot tudi drugod po svetu; v ZDA, Avstralijo, na Novo Zelandijo ter v Kanado.

   
 • 20 TISOČ
  km kabla

   

  Letna dolžina kabla, ki ga vgradimo v kabelske navijalce je približno tolikšna, kot je je polovica dolžine ekvatorja.

   
 • 10 TISOČ
  km cevi

   

  Letna dolžina cevi, ki se vgradi v cevne navijalce proizvodov proizvajalca vrtnarske opreme, je 9.400 km, kot je dolga najdaljša reka na sveti (reka Nil) in druga najdaljša reka v Evropi (Donava).

   
V proizvodnem procesu podjetja ATHOS Elektrosistemi d. o. o. se izvajajo pretežno enostavna montažna dela. Montažne naloge vijačenje, vstavljanje, previjanje, navijanje, zatiskovanje, mazanje ter končno preizkušanje prevladujejo tako na linijah kabelskih kot tudi na linijah cevnih navijalcev.

Opis proizvodnje 

Montažne operacije se izvajajo na 5 linijah v dveh izmenah, po potrebi organiziramo tudi tretjo izmeno. Delo je razgibano, sodelavci pa menjajo delovne operacije vsaki dve uri.

 

Ker je ustrezna ergonomija zelo pomembna za izvajanje delovnih operacij montaže, zadnja leta podjetje v veliki meri vlaga v postavitev ergonomičnih delovnih mest in pripomočkov.

Zakaj se zaposliti in uspeti v naši skupini?


 • Odlični delovni
  pogoji

  V podjetjih RESISTEC UPR d. o. o. & CO. k. d., ATHOS Elektrosistemi d. o. o. in Metaltec d. o. o. zagotavljamo odlične delovne pogoje za naše zaposlene.

  Preberite več ...  
 • Priložnost za
  vsakogar 

  V podjetjih RESISTEC UPR d. o. o. & CO. k. d., ATHOS Elektrosistemi d. o. o. in Metaltec d. o. o. se zavedamo, da so motivirani zaposleni, ki se lahko poistovetijo z vizijo podjetij, naša konkurenčna prednost na trgu.

  Preberite več ...  
 • Usposabljanje in
  izobraževanje
  Konkurenčno mednarodno okolje zahteva od podjetij RESISTEC UPR d. o. o. & Co. k. d., ATHOS Elektrosistemi d. o. o. in METALTEC d. o. o. nenehna vlaganja v razvoj znanja in kompetentnost zaposlenih.

  Preberite več ...  
 • Skrb za zdravje
  zaposlenih

  Podjetja RESISTEC UPR d. o. o. & Co. k. d., ATHOS Elektrosistemi d. o. o. in METALTEC d. o. o. v okviru vodenih aktivnosti promocije zdravja na delovnem mestu ozaveščajo zaposlene o zdravem življenjskem slogu.

  Preberite več ...  

Zaposlitev – postanimo odlični sodelavci

 

V naših podjetjih iščemo sodelavce, ki so pripravljeni na izzive, ki si želijo novih izkušenj in znanj in tako postati del zgodbe o uspehu. Angažiranost vsakega posameznika je prav gotovo lahko pomemben korak k skupnemu uspehu podjetja, hkrati pa vpetost v globalno skupino KRAH oz. ATHOS omogoča posameznikom veliko možnosti in širino v razvoju, hkrati pa zahteva izjemne spodobnosti.

 

Vse, ki bi si želeli zaposlitev v naših podjetjih ATHOS Elektrosistemi d. o. o., RESISTEC UPR d. o. o. & Co. k. d. in METALTEC d. o. o., vabimo, da nam pišete na  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali izpolnite spletni (prijavni) obrazec na naši spletni stani.

 

Preberi več

Razpisana delovna mesta

 • SESTAVLJALEC (M/Ž)

  Pridružite se kolektivu podjetja ATHOS Elektrosistemi d.o.o. kot SESTAVLJALEC v proizvodnem procesu.

  Preberite več ...

Novice

 •  

  Skupina ATHOS je od skupine Husqvarna prejela nagrado kot najuspešnejše podjetje - dobavitelj        

  Preberite več ...  
 • 1.000.000 kosov cevnih navijalcev

  V marcu 2018 smo za kupca Gardeno proizvedli 1.000.000 kos cevnih navijalcev.

   
 • Širitev logističnih površin

  V planu sta tudi izgradnji dveh nadstrešnic za logistično manipulacijo z izdelki in z materialom.

   
 • Optimizacije delovnih mest

  Na liniji kabelskih navijalcev bomo še naprej izvajali optimizacije delovnih mest.

   

ATHOS Elektrosistemi d.o.o.ATHOS Elektrosistemi d. o. o. je eno izmed podjetij v skupini, med katere spadata še podjetji RESISTEC UPR d. o. o. & CO. k. d. in METALTEC d. o. o., ki so medsebojno tako lastniško, vodstveno kot tudi kadrovsko povezana. Podjetja v okviru t. i. aktivnosti personalne unije izvajajo aktivnosti, ki podpirajo proizvodni proces, nudijo strokovno pomoč in znanje vsem podjetjem v skupini.

Reference

 

ATHOS Elektrosistemi d. o. o. skupaj z grupacijo ATHOS spada med vodilne dobavitelje kabelskih in cevnih navijalcev. 

 

                                                          

© ATHOS Elektrosistemi d.o.o. | Vse pravice pridržane.   Splošni pogoji  Politika zasebnosti