S skupnimi močmi dosegamo izjemne rezultate.

07 4810 100  07 4810 200

 • 30 let uspešnega
  delovanja

   

  Smo inovativno, hitro rastoče in tržno usmerjeno podjetje, ki deluje že od leta 1992. Zgodba podjetja se je pričela v Ljubljani, nato smo se leta 1999 preselili v nove prostore, v Kostanjevico na Krki.

   
 • 240 zaposlenih
  v podjetju

   

  Smo največje proizvodno podjetje za izdelavo avtomobilskega upora v skupini KRAH z lastnim razvojno tehnološkim centrom na področju industrializacije proizvodov, konstrukcije opreme in strojegradnje.

   
 • 10 MIO
  uporov letno

   

  Letno izdelamo več kot 10 MIO uporov, od tega je 70 % namenjenih za potrebe avtomobilske industrije, preostanek pa pokrivajo druga področja uporabe.

   
 • 50 avtomobilskih
  znamk

   

  Avtomobilske upore izdelujemo za več kot 50 različnih priznanih avtomobilskih znamk, kot so Renault, Audi, Volkswagen, BMW, Nissan, Opel, Porsche, Fiat, Toyota, Ford, Volvo, GM in drugi.

   
Nenehne izboljšave na področju tehnologije in materialnih tokov v proizvodnji, avtomatizacija in robotizacija delovnih operacij, izboljšanje pogojev dela in ergonomije delovnih mest zagotavljajo, da se lahko uspešno odzovemo na zahteve naših odjemalcev.

Opis proizvodnje

V podjetju potekajo proizvodni procesi od izdelave polizdelkov do končne  sestave  izdelkov. Specifične delovne operacije zajemajo  navijanje  uporovne žice na keramiko z varjenjem kontakov, cementiranje uporov,  varjenje, spajkanje, končno sestavo in kontrolo izdelka.

Procesi so organizirani bodisi kot posamezna delovna mesta ali  linijsko. Zaradi velike raznolikosti izdelkov   so delovna mesta in oprema grajeni na način, da zagotavljajo hitre prehode med različnimi tipi izdelkov. Da smo kos vsem izzivom, veliko pripomorejo  znanje in izkušnje naših zaposlenih,  ki  so  kompetentni za opravljanje več delovnih operacij.

Strojegradnja

Oddelek konstrukcije, ki deluje v okviru podjetja, predstavlja tehnološki razvojni center skupine Krah.   Vse tehnološke rešitve za potrebe lastne proizvodnje  izvedemo v celoti, od  zasnove do konstruiranja  ter končne izgradnje  stroja ali linije.  Pri načrtovanju  uporabljamo sodobna orodja za načrtovanje in konstruiranje, pri snovanju rešitev pa sledimo najnovejšim tehnološkim trendom na trgu.  Izkušnje in znanje želimo v bodoče ponuditi tudi na zunanjem trgu.

Zakaj se zaposliti in uspeti v naši skupini?


 • Odlični delovni
  pogoji

  V podjetjih RESISTEC UPR d. o. o. & CO. k. d., ATHOS Elektrosistemi d. o. o. in Metaltec d. o. o. zagotavljamo odlične delovne pogoje za naše zaposlene.

  Preberite več ...  
 • Priložnost za
  vsakogar 

  V podjetjih RESISTEC UPR d. o. o. & CO. k. d., ATHOS Elektrosistemi d. o. o. in Metaltec d. o. o. se zavedamo, da so motivirani zaposleni, ki se lahko poistovetijo z vizijo podjetij, naša konkurenčna prednost na trgu.

  Preberite več ...  
 • Usposabljanje in
  izobraževanje
  Konkurenčno mednarodno okolje zahteva od podjetij RESISTEC UPR d. o. o. & Co. k. d., ATHOS Elektrosistemi d. o. o. in METALTEC d. o. o. nenehna vlaganja v razvoj znanja in kompetentnost zaposlenih.

  Preberite več ...  
 • Skrb za zdravje
  zaposlenih

  Podjetja RESISTEC UPR d. o. o. & Co. k. d., ATHOS Elektrosistemi d. o. o. in METALTEC d. o. o. v okviru vodenih aktivnosti promocije zdravja na delovnem mestu ozaveščajo zaposlene o zdravem življenjskem slogu.

  Preberite več ...  

Zaposlitev – postanimo odlični sodelavci

 

(priloge k prijavi -življenjepis in ostalo, morajo biti priložene v pdf obliki).

 

V naših podjetjih iščemo sodelavce, ki so pripravljeni na izzive, ki si želijo novih izkušenj in znanj in tako postati del zgodbe o uspehu. Angažiranost vsakega posameznika je prav gotovo lahko pomemben korak k skupnemu uspehu podjetja, hkrati pa vpetost v globalno skupino KRAH oz. ATHOS omogoča posameznikom veliko možnosti in širino v razvoju, hkrati pa zahteva izjemne spodobnosti.

 

Vse, ki bi si želeli zaposlitev v naših podjetjih ATHOS Elektrosistemi d. o. o., RESISTEC UPR d. o. o. & Co. k. d. in METALTEC d. o. o., vabimo, da nam pišete na  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali izpolnite spletni (prijavni) obrazec na naši spletni stani.

 

Preberi več

Razpisana delovna mesta

 • PROCESNI TEHNOLOG M/Ž RESISTEC

  Pridružite se kolektivu podjetja RESISTEC UPR d.o.o.&co.k.d. kot PROCESNI TEHNOLOG m/ž

  Preberite več ...

Novice


 •  

  CERTIFIKATI DRUŽBENO ODGOVOREN DELODAJALEC

   

   
 • MEDNARODNO PRIZNAN CERTIFIKAT PLATINASTA ODLIČNOST

  Athos elektrosistemi d.o.o. in Metaltec d.o.o.  sta v juniju 2021 prejeli najvišjo oceno bonitetne odličnosti  - Platinasto odličnost.

  Preberite več ...  
 • Na razpisu Inovacije Posavja 2021 prejeli srebrno priznanje

  Na razpisu Inovacije Posavja 2021  smo za projekt  "Vstavljanje in pritrditev kontaktov z avtomatiziranim  nanašanjem kapljic cementa" prejeli srebrno priznanje.

   

  Preberite več ...  
 • Metaltec - investicije v povečanje kapacitet brizganja 

  V  letu 2020 in 2021  je Mataltec investiral v 5 novih brizgalnih strojev  z zapiralno silo od 350 do 900 ton.

  Preberite več ...  

KRAH GRUPPE – Zgodba o uspehu

Podjetje RESISTEC UPR d. o. o. & CO. k. d. spada v skupino podjetij v lasti nemškega podjetja KRAH Unternehmensgruppe, ki je bilo ustanovljeno leta 1970 v kraju Drolshagen (blizu mesta Olpe). Podjetje KRAH se uvršča med vodilne svetovne proizvajalce uporov in sklopov z vgrajenimi upori večinoma za avtomobilsko industrijo. Svoja proizvodna podjetja ima v več 10 državah širom po svetu (Evropa, Azija, Amerika), ki skupaj zaposlujejo več kot 1600 delavcev (zaposlenih).

Preberite več ...

Reference

 

Prodaja uporov se vrši neposredno s strani matičnega podjetja KRAH, distribucija uporov pa direktno iz našega podjetja.

 

Kupci naših avtomobilskih uporov so vse večje priznane znamke avtomobilov na svetovnem trgu.

 

                                                                                                   


Kupci industrijskih uporov so:

 

                                                                                     

 

 


© RESISTEC UPR d. o. o. & CO. k. d. | Vse pravice pridržane.   Splošni pogoji  Politika zasebnosti