S skupnimi močmi dosegamo izjemne rezultate.

07 4810 100  07 4810 200

 • 16 let
  delovanja

   

  METALTEC d. o. o. je bilo ustanovljeno leta 2005, najprej v solastništvu podjetja RESISTEC UPR d. o. o. & Co. k. d. in g. Kerina, od leta 2010 pa je podjetje METALTEC d. o .o. v 100 % lasti podjetja RESISTEC UPR d. o. o. & Co. k. d.

   
 • 30 zaposlenih
  v podjetju

   

  Zaposlujemo 30 delavcev. Večina delavcev je zaposlenih neposredno v proizvodnem procesu izsekovanja kovinskih delov in brizganja termoplastov.

   
 • 30 MIO izsekovanih
  delov letno

   

  Letno v proizvodnji izsekovanja izdelamo okoli 30 MIO izdelkov. Izdelujemo približno 300 različnih izdelkov iz progresivnih orodij, pri čemer uporabljamo tudi materiale z dobro prevodnostjo električnega toka. 

   
 • 30 MIO brizgalnih
  izdelkov

   

  Letno pa izbrizgamo več kot 30 milijonov brizganih izdelkov, ob tem pa porabimo več kot 1500 ton različnih materialov. Brizgamo več kot 300 različnih brizganih izdelkov, težkih od  manj kot en gram, do izdelkov težjih od 1 kg. Vsi izdelki so tehnično zahtevni izdelki z ozkimi tolerancami in visokimi zahtevami izdelave.

   
Velika raznovrstnost izdelkov in pravočasno prilagajanje naročilom odjemalcev zahtevata hitro odzivnost in dobro organiziranost proizvodnih procesov. K temu, kot tudi zagotavljanju visokih standardov kakovosti poleg tehnoloških izboljšav, bistveno pripomorejo naši zaposleni v podjetju.

Proizvodnja

V dveh proizvodnih enotah izdelujemo različne izsekovane kovinske dele in  več vrst brizganih izdelkov , ki služijo za izdelavo uporov,  kabelskih  in cevnih navijalcev za potrebe povezanih podjetij RESISTEC UPR d. o. o k. d. in ATHOS Elektrosistemi d. o. o.  ter ostalih podjetij skupine KRAH Gruppe po svetu.

 

Razgibano delo v dinamičnem okolju  omogoča zaposlenim  veliko možnosti za pridobivanje novih znanj in izkušenj.

Oddelek mehanskih obdelav

V okviru proizvodnje mehanskih obdelav izdelujemo orodja za lastne potrebe proizvodnih podjetij RESISTEC UPR d. o. o. & Co. k. d. in ATHOS Elektrosistemi d. o. o. in tudi orodja za druga povezana podjetja. Sodelujemo tudi v projektih strojegradnje novih in modificiranih strojev in naprav za potrebe povezanih podjetij, kjer izdelujemo večino mehanskih delov. Z lastnim razvojno-tehnološkim potencialom smo se uspešno uveljavili tudi pri izdelavi kompleksnih izdelkov za potrebe avtomatizirane proizvodnje v okviru matične skupine KRAH (Resistec, Athos ...), s čimer se želimo v bodoče uveljaviti tudi na zunanjem trgu.

Zakaj se zaposliti in uspeti v naši skupini?


 • Odlični delovni
  pogoji

  V podjetjih RESISTEC UPR d. o. o. & CO. k. d., ATHOS Elektrosistemi d. o. o. in Metaltec d. o. o. zagotavljamo odlične delovne pogoje za naše zaposlene.

  Preberite več ...  
 • Priložnost za
  vsakogar 

  V podjetjih RESISTEC UPR d. o. o. & CO. k. d., ATHOS Elektrosistemi d. o. o. in Metaltec d. o. o. se zavedamo, da so motivirani zaposleni, ki se lahko poistovetijo z vizijo podjetij, naša konkurenčna prednost na trgu.

  Preberite več ...  
 • Usposabljanje in
  izobraževanje
  Konkurenčno mednarodno okolje zahteva od podjetij RESISTEC UPR d. o. o. & Co. k. d., ATHOS Elektrosistemi d. o. o. in METALTEC d. o. o. nenehna vlaganja v razvoj znanja in kompetentnost zaposlenih.

  Preberite več ...  
 • Skrb za zdravje
  zaposlenih

  Podjetja RESISTEC UPR d. o. o. & Co. k. d., ATHOS Elektrosistemi d. o. o. in METALTEC d. o. o. v okviru vodenih aktivnosti promocije zdravja na delovnem mestu ozaveščajo zaposlene o zdravem življenjskem slogu.

  Preberite več ...  

Zaposlitev – postanimo odlični sodelavci

 

(priloge k prijavi -življenjepis in ostalo, morajo biti priložene v pdf obliki).

 

V naših podjetjih iščemo sodelavce, ki so pripravljeni na izzive, ki si želijo novih izkušenj in znanj in tako postati del zgodbe o uspehu. Angažiranost vsakega posameznika je prav gotovo lahko pomemben korak k skupnemu uspehu podjetja, hkrati pa vpetost v globalno skupino KRAH oz. ATHOS omogoča posameznikom veliko možnosti in širino v razvoju, hkrati pa zahteva izjemne spodobnosti.

 

Vse, ki bi si želeli zaposlitev v naših podjetjih ATHOS Elektrosistemi d. o. o., RESISTEC UPR d. o. o. & Co. k. d. in METALTEC d. o. o., vabimo, da nam pišete na  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali izpolnite spletni (prijavni) obrazec na naši spletni stani.

 

Preberi več

Razpisana delovna mesta

Novice

 • MEDNARODNO PRIZNAN CERTIFIKAT PLATINASTA ODLIČNOST

  Athos elektrosistemi d.o.o. in Metaltec d.o.o.  sta v juniju 2021 prejeli najvišjo oceno bonitetne odličnosti  - Platinasto odličnost.

  Preberite več ...  
 • Na razpisu Inovacije Posavja 2021 prejeli srebrno priznanje

  Na razpisu Inovacije Posavja 2021  smo za projekt  "Vstavljanje in pritrditev kontaktov z avtomatiziranim  nanašanjem kapljic cementa" prejeli srebrno priznanje.

   

  Preberite več ...  
 • Metaltec - investicije v povečanje kapacitet brizganja 

  V  letu 2020 in 2021  je Mataltec investiral v 5 novih brizgalnih strojev  z zapiralno silo od 350 do 900 ton.

  Preberite več ...  
 • 1.000.000 kosov cevnih navijalcev

  V marcu 2018 smo za kupca Gardeno proizvedli 1.000.000 kos cevnih navijalcev.

   

METALTEC d.o.o. – povezane družbe v Sloveniji

METALTEC d. o. o. je eno izmed podjetij v skupini, med katere spadata še podjetji RESISTEC UPR d. o. o. & CO. k. d. in ATHOS Elektrosistemi d. o. o., ki so medsebojno tako lastniško, vodstveno kot tudi kadrovsko povezana. Podjetja v okviru t. i. aktivnosti personalne unije izvajajo aktivnosti, ki podpirajo proizvodni proces, nudijo strokovno pomoč in znanje vsem podjetjem

v skupini.

 

                                                                                

 

© Metaltec d.o.o. | Vse pravice pridržane.   Splošni pogoji  Politika zasebnosti