S skupnimi močmi dosegamo izjemne rezultate.

07 4810 100  07 4810 200

 

V mesecu juniju 2018 je v obmorskem mestu Malmö na Švedskem skupina  Husqvarna podelila nagrade najboljšim dobaviteljem iz celega sveta.  Nagrado za posebno podjetniško uspešnost je kljub izjemni konkurenci, prejela skupina ATHOS, kot najboljši dobavitelj.

 

Izvršni direktor skupine Husqvarna Kai Wärm je v slavnostnem govoru med predajo nagrade podjetju ATHOS pohvalil predvsem fleksibilnost in inovativnost v vseh fazah proizvodnje in visoko kvaliteto proizvodov.

 

Veseli smo nagrade renomiranega odjemalca, ker je to nagrada za vse sodelavce tako v  razvoju in konstrukciji kot v proizvodnji. Ekstremna povečanja proizvodnih kapacitet so lahko le plod dobrega sodelovanja v procesu. Ta nagrada in povečanje povpraševanja naših kupcev kaže tudi na to, da smo na pravi poti. Nagrada pa je tudi sporočilo, da je skupina Husqvarna pripravljena tudi v prihodnosti razvijati naše partnerstvo. Lahko se veselimo novih skupnih uspehov.

 

Veliko povpraševanj po cevnih navijalcih je vse od začetka proizvodnje leta 2013 zahtevalo od podjetja ATHOS Elektrosistemi d.o.o. stalno prilagajanje potrebam tržišča. Tudi napovedi prodajnih količin za prihodnja leta so pozitivne in nakazujejo nadaljnji naraščajoči trend proizvodnje.

 

© RESISTEC UPR d.o.o. & CO. k.d., Metaltec d.o.o., ATHOS Elektrosistemi d.o.o. | Vse pravice pridržane.   Splošni pogoji  Politika zasebnosti